Logotipo

Boxe ld systems

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10

Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Halloween, Forma dracusor - Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Halloween, Forma dracusor - Negru

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 8 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 8

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W

Burete de microfon LD Systems D913BLK Vezi Pretul
Share:

Burete de microfon LD Systems D913BLK

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White

Boxe ld systems

Cat costa Boxe ld systems?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de 9 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol despre Google. 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Asadar, fie vrei prima domnia voastra pereche despre boxe ld systems in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxe ld systems bugetare sau continuati la pauza cu cele mai apetisante boxe ld systems pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum.