Logotipo

Boxe linie 100v

Subwoofer Profesional Activ 18 inch IBIZA Sounds , Putere 1200 W , reglaje 2 in linie + 2 intrari microfon , 2 iesiri speak-on pentru sateliti , Alimentare 220-240VAC, 50 Hz Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Profesional Activ 18 inch IBIZA Sounds , Putere 1200 W , reglaje 2 in linie + 2 intrari microfon , 2 iesiri speak-on pentru sateliti , Alimentare 220-240VAC, 50 Hz

Difuzor tavan linie 100V 5 inch/13CM 3W BST Vezi Pretul
Share:

Difuzor tavan linie 100V 5 inch/13CM 3W BST

Boxa Radioficare 100V LB1 BOSCH Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Radioficare 100V LB1 BOSCH Negru

Boxa Tavan DSE T316-6W 100V Vezi Pretul
Share:

Boxa Tavan DSE T316-6W 100V

Boxa sonorizari exterioare si public address, proiector de sunet, 20W/100V Vezi Pretul
Share:

Boxa sonorizari exterioare si public address, proiector de sunet, 20W/100V

Adaptor Bluetooth audio pentru orice boxa, sistem audio, device portabil si linie audio a masinii, wireless si handsfree Vezi Pretul
Share:

Adaptor Bluetooth audio pentru orice boxa, sistem audio, device portabil si linie audio a masinii, wireless si handsfree

Boxe audio KlaussTech pentru statii de radioficare 100V , putere 30 W , montare pe perete Vezi Pretul
Share:

Boxe audio KlaussTech pentru statii de radioficare 100V , putere 30 W , montare pe perete

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre

Difuzor De [lafon , Cu Sistem de prindere , 15 W LA 100V , Difuzor de 6,5 inch , Impedanta 8 Ohmi , Alba Vezi Pretul
Share:

Difuzor De [lafon , Cu Sistem de prindere , 15 W LA 100V , Difuzor de 6,5 inch , Impedanta 8 Ohmi , Alba

Boxe de Raft Indiana Line Nota 260 X, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de Raft Indiana Line Nota 260 X, negre

Boxe linie 100v

Cat costa Boxe linie 100v?

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv cumparaturile Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei afla prea multe utilitati in el. 

In cele din urma, unul boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Majoritatea boxe linie 100vlor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dumneavoastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta).