Logotipo

Boxe living

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, argintiu Vezi Pretul
Share:

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, argintiu

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16 Vezi Pretul
Share:

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, negru Vezi Pretul
Share:

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, negru

Raft de perete Tree Box 20X58X58 cm, AlB Vezi Pretul
Share:

Raft de perete Tree Box 20X58X58 cm, AlB

Plafoniera tip aplica LED, SMART Wi-Fi 50W RGBW 4500 lm cu boxa Bluetooth - compatibila Alexa si Google Home Vezi Pretul
Share:

Plafoniera tip aplica LED, SMART Wi-Fi 50W RGBW 4500 lm cu boxa Bluetooth - compatibila Alexa si Google Home

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, auriu Vezi Pretul
Share:

Rozeta - Box, Pumnal Living Dead, auriu

Lampa de birou LED cu boxa, jocuri de lumini si TF slot de card, V-TAC, Rosie Vezi Pretul
Share:

Lampa de birou LED cu boxa, jocuri de lumini si TF slot de card, V-TAC, Rosie

Lampa Smart cu Bec LED RGB cu boxa Bluetooth, telecomanda, 12W, E27(bec normal) Veioza din lemn Auria Robot Light Vezi Pretul
Share:

Lampa Smart cu Bec LED RGB cu boxa Bluetooth, telecomanda, 12W, E27(bec normal) Veioza din lemn Auria Robot Light

Lampa LED RGB cu boxa Rabalux Kendall, 2W, 60 lm, dimabil, difuzor 3W, Bluetooth, Alb Vezi Pretul
Share:

Lampa LED RGB cu boxa Rabalux Kendall, 2W, 60 lm, dimabil, difuzor 3W, Bluetooth, Alb

Lampa led portabila, baterie reincarcabila, music box, sunet alb, maner, incarcare USB, Rosu Vezi Pretul
Share:

Lampa led portabila, baterie reincarcabila, music box, sunet alb, maner, incarcare USB, Rosu

Boxe living

Ce pret are Boxe living?

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Pe langa tipul de conexiune wireless, trebuie sa dezbateti la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in particular de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din cand in cand nu sunt portabile. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gaseste in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate despre mai mult despre un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta exista mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe living simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la patru sau mai multe boxe living la un moment dat. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 7 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in mod normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas exceptional de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei realiza greu despre gasit ceva mai bun.