Logotipo

Boxe lungi

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.0 E25HD, 74W, Bluetoooth, Telecomanda, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.0 E25HD, 74W, Bluetoooth, Telecomanda, Rosu

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.0 E25HD, 74W, Bluetoooth, Telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.0 E25HD, 74W, Bluetoooth, Telecomanda, Negru

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-BK, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-BK, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Negru

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Negru

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Eclipse 2.1, 176W RMS, bluetooth, telecomanda wireless, optic, aux, Rosu

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-RD, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier Luna Theatre 5.1 E255-RD, 400W, Wireless, Telecomanda Wireless, Rosu

Cotton Box, Set de halat de baie si prosoape, Alb/Bleumarin Vezi Pretul
Share:

Cotton Box, Set de halat de baie si prosoape, Alb/Bleumarin

Cotton Box, Halat de baie, 100% bumbac, Maro nisip, M-L Vezi Pretul
Share:

Cotton Box, Halat de baie, 100% bumbac, Maro nisip, M-L

Boxe de Exterior Indiana Line Luna, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Luna, albe

Halat de baie Cotton Box, 100% bumbac, S/M, Ecru Vezi Pretul
Share:

Halat de baie Cotton Box, 100% bumbac, S/M, Ecru

Boxe lungi

De unde sa cumperi Boxe lungi?

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe lungi - indiferent cat despre exotice este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exotice boxe lungi pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Acest nou woofer de sase inci (dimensiunea mijlocie in 5 linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei descopera o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce sortiment despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin deosebit de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din cand in cand nu sunt portabile. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe lungi minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in odaie in casa ta. 

In moment ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Cel mai in procedeu corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas deosebit de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei genera greu despre gasit ceva mai bun.