Logotipo

Boxe mai puternice decat amplificatorul

Boxa portabila PNI FunBox T22 5Wx2 cu Bluetooth, MP3 player, USB, slot micro SD, MIC, AUX Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila PNI FunBox T22 5Wx2 cu Bluetooth, MP3 player, USB, slot micro SD, MIC, AUX

Boxe auto componente MTX TX450S, 70W RMS, 13cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto componente MTX TX450S, 70W RMS, 13cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Boxe auto coaxiale MTX TX465C, 80W RMS, 16.5cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto coaxiale MTX TX465C, 80W RMS, 16.5cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Tablou cu mesaj inspirational "Mai puternic decat crezi...", Bebecard, Multicolor, Model cu baloane cu aer cald, 30x21 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou cu mesaj inspirational "Mai puternic decat crezi...", Bebecard, Multicolor, Model cu baloane cu aer cald, 30x21 cm

Amplificator Auto monobloc Ground Zero Iridium GZIA 1.1000DXII Vezi Pretul
Share:

Amplificator Auto monobloc Ground Zero Iridium GZIA 1.1000DXII

Boxe auto coaxiale MTX TX450C, 70W RMS, 13cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto coaxiale MTX TX450C, 70W RMS, 13cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Boxe auto coaxiale Focal Integration ICU165, 70W RMS, 16.5 cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto coaxiale Focal Integration ICU165, 70W RMS, 16.5 cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Boxe auto coaxiale Focal Integration ICU570, 70W RMS, 13x18cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto coaxiale Focal Integration ICU570, 70W RMS, 13x18cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Subwoofer auto Ground Zero gama Radioactiv GZRW 10XSPL Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Ground Zero gama Radioactiv GZRW 10XSPL

Boxe auto componente MTX TX465S, 80W RMS, 16.5cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto componente MTX TX465S, 80W RMS, 16.5cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Boxe mai puternice decat amplificatorul

De ce sa cumperi Boxe mai puternice decat amplificatorul?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe mai puternice decat amplificatorul relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o odaie mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Acest nou woofer despre cinci inci (dimensiunea mijlocie in 3 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti poti avea o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Cu trei drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai traditionale difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe mai puternice decat amplificatorul de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe mai puternice decat amplificatorul desktop, active si wireless.