Logotipo

Boxe metalice

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg Vezi Pretul
Share:

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg

Stativ boxe audio metalic MCZ502M Vezi Pretul
Share:

Stativ boxe audio metalic MCZ502M

Boxa portabila JBL Xtreme 2 Gun Metal, Bluetooth, 15H, IPX7, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL Xtreme 2 Gun Metal, Bluetooth, 15H, IPX7, Gri

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri Vezi Pretul
Share:

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri

Boxa portabila metalica Optimus AT X44, rezistenta la apa, 3w, bluetooth, radio FM, handsfree, card micro-sd, red Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila metalica Optimus AT X44, rezistenta la apa, 3w, bluetooth, radio FM, handsfree, card micro-sd, red

Usa metalica Zilco, 90x200cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit, Monotabla zincata, reversibila Vezi Pretul
Share:

Usa metalica Zilco, 90x200cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit, Monotabla zincata, reversibila

Usa metalica Zilco, 80x200cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit , Monotabla zincata, reversibila Vezi Pretul
Share:

Usa metalica Zilco, 80x200cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit , Monotabla zincata, reversibila

Boxa portabila Bluetooth BT-90, 3W, radio FM, aluminiu, culoare roz metalic Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth BT-90, 3W, radio FM, aluminiu, culoare roz metalic

Pachet de 2 Boxe profesionale Activa si Pasiva RTS , Functie de Bluetooth , Putere RMS 2 x 80 W , Colturi metalice , Manere de transport , Telecomanda Inclusa , Display LED , Negru Vezi Pretul
Share:

Pachet de 2 Boxe profesionale Activa si Pasiva RTS , Functie de Bluetooth , Putere RMS 2 x 80 W , Colturi metalice , Manere de transport , Telecomanda Inclusa , Display LED , Negru

Usa metalica Zilco, 90 x180cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit, reversibila Vezi Pretul
Share:

Usa metalica Zilco, 90 x180cm, exterior, subsol, boxa, beci, depozit, reversibila

Boxe metalice

Cat costa Boxe metalice?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe metalice nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera despre zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe metalice Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 9 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Acest nou woofer de 10 inci (dimensiunea mijlocie in cinci linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, vei gasiti o imagine stereo si mai amplie care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Este o afirmatie indrazneata, specific cu cantitatea mica de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre.