Logotipo

Boxe microlab

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro

Boxe Microlab FC730, 5.1, 84W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC730, 5.1, 84W RMS

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro

Boxe microlab

Ce pret are Boxe microlab?

Aceste boxe microlab compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai in soi corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

In cele din urma, patru boxe microlab Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe microlab intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Cel mai in sortiment corect te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei efectua greu de gasit ceva mai bun.