Logotipo

Boxe microlab solo

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro

Boxe Microlab FC730, 5.1, 84W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC730, 5.1, 84W RMS

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro

Boxe microlab solo

Cat costa Boxe microlab solo?

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce sortiment de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin unic de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sector despre Google. 

Cu patru drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dumneavoastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin exceptional de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si cateodata nu sunt portabile.