Logotipo

Boxe microlab solo 2

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C New, 2.0, 110W RMS

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO9C, 2.0, 140W RMS

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO26, 2.0, 130W, Maro

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO29, 2.0, 160W, Maro

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC330, 2.1, 56W, Maro

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab FC340, 2.1, 56W RMS, lemn, Negru/Maro

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO7C, 2.0, 110W RMS

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru

Boxe Microlab SOLO6C, 2.0, 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab SOLO6C, 2.0, 100W RMS

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxe Microlab B-73, 2.0, 20W RMS, Maro

Boxe microlab solo 2

De ce sa cumperi Boxe microlab solo 2?

In cele din urma, unul boxe microlab solo 2 Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe microlab solo 2 intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol de Google. 

Nu exista perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de opt inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de incredere de piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in teren de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless.