Logotipo

Boxe monacor

Difuzor de tavan EDL-706 Vezi Pretul
Share:

Difuzor de tavan EDL-706

Boxa PA Monacor ETS-530TW/SW black Vezi Pretul
Share:

Boxa PA Monacor ETS-530TW/SW black

Difuzor 45 W MRD-44PA Monacor Vezi Pretul
Share:

Difuzor 45 W MRD-44PA Monacor

Procesor di-box Monacor FGA-202 Vezi Pretul
Share:

Procesor di-box Monacor FGA-202

Difuzor inalte MRD-34PA , 70W maxim , 35W RMS , 8 ohmi Vezi Pretul
Share:

Difuzor inalte MRD-34PA , 70W maxim , 35W RMS , 8 ohmi

Difuzor 8" SP-8/150PA Monacor Vezi Pretul
Share:

Difuzor 8" SP-8/150PA Monacor

Di-Box Monacor FGA-40 Vezi Pretul
Share:

Di-Box Monacor FGA-40

Di-Box Monacor FGA-30M Vezi Pretul
Share:

Di-Box Monacor FGA-30M

Boxa tavan MONACOR EDL-606 Vezi Pretul
Share:

Boxa tavan MONACOR EDL-606

Boxa pentru sonorizare prin sistem de 110V - Maxim 10 W PA EUL-10/WS Monacor Vezi Pretul
Share:

Boxa pentru sonorizare prin sistem de 110V - Maxim 10 W PA EUL-10/WS Monacor

Boxe monacor

Ce pret are Boxe monacor?

Majoritatea boxe monacorlor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul tine ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul voi ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un soi Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in loc de Google. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie despre mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem despre sunet cu mai multe incapere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe monacor simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la patru sau mai multe boxe monacor la un moment dat. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

In cele din urma, patru boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe monacor relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.