Logotipo

Boxe monitor

Monitor Gaming LED ASUS 24", VG248QE, 144Hz , 1 ms, Full HD, DP, HDMI, Boxe, NVIDIA 3D Vision Ready, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED ASUS 24", VG248QE, 144Hz , 1 ms, Full HD, DP, HDMI, Boxe, NVIDIA 3D Vision Ready, Negru

Monitor Gaming LED IPS Acer Predator 27", Wide, WQHD, 144 Hz, G-Sync, HDMI, Display Port, USB 3.0, Boxe, Negru, XB271HU Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED IPS Acer Predator 27", Wide, WQHD, 144 Hz, G-Sync, HDMI, Display Port, USB 3.0, Boxe, Negru, XB271HU

Set 2 boxe de podea MAGNAT, Monitor Supreme 802, negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de podea MAGNAT, Monitor Supreme 802, negru

Monitor Smart LED VA Samsung 32", 4K UHD, HDMI, FreeSync, Vesa, Negru, LS32AM700UUXEN Vezi Pretul
Share:

Monitor Smart LED VA Samsung 32", 4K UHD, HDMI, FreeSync, Vesa, Negru, LS32AM700UUXEN

Monitor Curbat Gaming LED VA AOC Agon 35", 200Hz, FreeSync, DisplayPort, HDMI, 4ms, Negru, Pivot, AG352QCX Vezi Pretul
Share:

Monitor Curbat Gaming LED VA AOC Agon 35", 200Hz, FreeSync, DisplayPort, HDMI, 4ms, Negru, Pivot, AG352QCX

Monitor LED VA Philips 23.8", FHD, 144Hz, FreeSync, HDMI, DisplayPort, 242E1GAJ/00 Vezi Pretul
Share:

Monitor LED VA Philips 23.8", FHD, 144Hz, FreeSync, HDMI, DisplayPort, 242E1GAJ/00

Set 2 boxe de raft MAGNAT, Monitor Supreme 102, negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de raft MAGNAT, Monitor Supreme 102, negru

Monitor Curbat Gaming LED VA ASUS TUF 27" ,Full HD, 165Hz, 1ms MPRT, FreeSync, HDR10, HDMI, 120% sRGB, DCI-P3 90%, VG27VH1B Vezi Pretul
Share:

Monitor Curbat Gaming LED VA ASUS TUF 27" ,Full HD, 165Hz, 1ms MPRT, FreeSync, HDR10, HDMI, 120% sRGB, DCI-P3 90%, VG27VH1B

Monitor Gaming LED IPS AOC 23.8", Full HD, 75Hz, DisplayPort, FreeSync, 1ms, Frameless, Pivot, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED IPS AOC 23.8", Full HD, 75Hz, DisplayPort, FreeSync, 1ms, Frameless, Pivot, Negru

Set 2 boxe de raft MAGNAT, Monitor Supreme 202, mocca Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de raft MAGNAT, Monitor Supreme 202, mocca

Boxe monitor

Ce pret are Boxe monitor?

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe monitor relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand conversam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe - indiferent cat despre cunoscute este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai exceptionale boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Cu unul drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera despre zi sau birou, exista probabil cea mai fantastica alegere. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei afla prea multe utilitati in el. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas deosebit de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti genera greu despre gasit ceva mai bun.