Logotipo

Boxe morel

Sistem Boxe 5.1 Morel Soundspot MT-3, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Soundspot MT-3, Negru

Sistem audio Yamaha MUSICCAST RX-V483 + MOREL BEAT-X Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Yamaha MUSICCAST RX-V483 + MOREL BEAT-X Alb

Sistem audio YAMAHA RX-V383 + MOREL BEAT-X Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem audio YAMAHA RX-V383 + MOREL BEAT-X Alb

Boxe Podea Morel Octave 6 Limited Edition, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Podea Morel Octave 6 Limited Edition, Negru

Sistem audio Yamaha MUSICCAST RX-V483 + MOREL BEAT-X Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Yamaha MUSICCAST RX-V483 + MOREL BEAT-X Negru

Sistem Boxe 5.1 Morel Soundspot MT-3, Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Soundspot MT-3, Alb

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Alb

Boxe Raft Morel Octave Signature, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Raft Morel Octave Signature, Negru

Boxe Raft Morel Octave 6 Limited Edition, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Raft Morel Octave 6 Limited Edition, Negru

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Negru

Boxe morel

De unde sa cumperi Boxe morel?

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas unic de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti realiza greu despre gasit ceva mai bun. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, trebuie sa dezbateti la ce procedeu despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin unic despre puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din cand in cand nu sunt portabile. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in sortiment normal pentru boxe mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Vorbitorii vin intr-o gama vasta despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti descoperi mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau valoroase despre piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti gasi cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest fel incat sa puteti sti daca difuzorul dumneavoastra se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta).