Logotipo

Boxe motocicleta

Cutie spate motocicleta T-Box 28 - 28Litri Vezi Pretul
Share:

Cutie spate motocicleta T-Box 28 - 28Litri

Camera auto digitala,G-senzor,Vehicle Blackbox DVR, Full HD1080 Vezi Pretul
Share:

Camera auto digitala,G-senzor,Vehicle Blackbox DVR, Full HD1080

Top Box Craftride Razor 14, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride Razor 14, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom

Top Box Craftride King NHB, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride King NHB, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru

Top Box Craftride Chopped-2, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride Chopped-2, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom

Top Box Bagtecs Gobi, pentru motociclete, Volum 36 L, din aluminiu, Universal, Gri Vezi Pretul
Share:

Top Box Bagtecs Gobi, pentru motociclete, Volum 36 L, din aluminiu, Universal, Gri

Top Box Craftride King NHM, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride King NHM, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru

Top Box Bagtecs Namib, pentru motociclete, Volum 38 L, din aluminiu, Universal, Gri Vezi Pretul
Share:

Top Box Bagtecs Namib, pentru motociclete, Volum 38 L, din aluminiu, Universal, Gri

Top Box Craftride King OLR, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride King OLR, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom

Top Box Craftride King, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom Vezi Pretul
Share:

Top Box Craftride King, pentru motociclete, Suport bagaje inclus, Universal, Negru/Crom

Boxe motocicleta

Ce pret are Boxe motocicleta?

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 4 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa de mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem despre sunet cu mai multe camere exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe motocicleta simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la cateva sau mai multe boxe motocicleta la un moment dat. 

In cele din urma, cateva boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, trebuie sa va ganditi la ce sortiment de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific despre puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si mereu nu sunt portabile. 

Majoritatea boxe motocicletalor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers.