Logotipo

Boxe multiroom

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

Boxa Google Home, Voice control, Multiroom, Google Assistant Vezi Pretul
Share:

Boxa Google Home, Voice control, Multiroom, Google Assistant

Boxa Sonos Five, WiFi, Multiroom, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Sonos Five, WiFi, Multiroom, Alb

Boxa Sonos Five, WiFi, Multiroom, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Sonos Five, WiFi, Multiroom, Negru

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

Boxa Amazon Echo Dot 3, Alexa, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Amazon Echo Dot 3, Alexa, Negru

Boxa Smart Creative Omni, multi-room, BT, Wi-Fi, Spotify Connect, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Smart Creative Omni, multi-room, BT, Wi-Fi, Spotify Connect, Alb

Boxa Amazon Echo Dot 3, Alexa, Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxa Amazon Echo Dot 3, Alexa, Argintiu

Boxa Portabila Energy Sistem Multiroom cu WI-FI 25 W Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Energy Sistem Multiroom cu WI-FI 25 W

Boxa inteligenta Harman Kardon Citation One MKII, Asistent vocal, Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast, Airplay, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa inteligenta Harman Kardon Citation One MKII, Asistent vocal, Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast, Airplay, Negru

Boxe multiroom

De unde sa cumperi Boxe multiroom?

Aceste boxe multiroom compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa de mai mult despre un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe odaie exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la cateva sau mai multe boxe la un moment dat. 

Acum aceste boxe multiroom nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul voi ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa dezbateti la ce procedeu de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin exceptional de puternice. Difuzoarele mai indrazneti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din timp in timp nu sunt portabile. 

Este o afirmatie indrazneata, in special cu cantitatea mare de vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre.