Logotipo

Boxe nano

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, albe

Mini Tastatura Mouse I8 , iluminata 3 culori, 2.4G Wireless Keyboard cu mouse tip touchpad pentru Android Smart ,TV BOX, Console si calculator Vezi Pretul
Share:

Mini Tastatura Mouse I8 , iluminata 3 culori, 2.4G Wireless Keyboard cu mouse tip touchpad pentru Android Smart ,TV BOX, Console si calculator

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 12 Pro Max, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 12 Pro Max, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei P Smart S, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei P Smart S, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei P Smart Z, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei P Smart Z, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 6, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 6, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei Mate 20, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Huawei Mate 20, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 12 Pro, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone 12 Pro, Hydrogel, Regenerabila

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone XS, Hydrogel, Regenerabila Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie GSM Box compatibila cu Apple Iphone XS, Hydrogel, Regenerabila

Boxe nano

Ce pret are Boxe nano?

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe nano - indiferent cat de valoroase este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai cunoscute boxe nano pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti poti cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau valoroase despre piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei descoperi cu o caramida in teren de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul dumneavoastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

In timp ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul voi nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o camera mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei efectua greu de gasit ceva mai bun.