Logotipo

Boxe nova

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc

Set 2 boxe de podea Polk Audio T50, 150W, 90 dB, difuzoare Dynamic Balance, negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de podea Polk Audio T50, 150W, 90 dB, difuzoare Dynamic Balance, negru

SET 2 Boxe podea, Focal Aria 926, nuc Vezi Pretul
Share:

SET 2 Boxe podea, Focal Aria 926, nuc

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

SET 2 Boxe compacte, Focal Chora 806, negru Vezi Pretul
Share:

SET 2 Boxe compacte, Focal Chora 806, negru

Boxe compacte Denon SC-N10, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Denon SC-N10, Negru

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

Boxa portabila KSix, Bluetooth, NFC Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila KSix, Bluetooth, NFC

Subwoofer Polk Audio HTS SUB10, Alb Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Polk Audio HTS SUB10, Alb

Boxa Boston Acoustics A225, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Boston Acoustics A225, Negru

Boxe nova

Cat costa Boxe nova?

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche de boxe nova - indiferent cat de de calitate este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exclusive boxe nova pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un sortiment Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 10 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai discutam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a gasiti in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless.