Logotipo

Boxe omega

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Negru

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Albastru

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Orange Vezi Pretul
Share:

Boxe OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB, Orange

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Negru

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Albastru

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Portocaliu Vezi Pretul
Share:

Boxe Omega 2.0 OG-15, 6W, USB, Portocaliu

Boxa Portabila Omega OG81, Bluetooth, 5W Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Omega OG81, Bluetooth, 5W

Boxa Omega OG60A, 3 Vezi Pretul
Share:

Boxa Omega OG60A, 3'',5W,Bluetooth V4.2

Boxa Omega OG84B 44907, cu bluetooth V 4.2, 20W si tweeter 3W, Led, FM radio, microfon karaoke Vezi Pretul
Share:

Boxa Omega OG84B 44907, cu bluetooth V 4.2, 20W si tweeter 3W, Led, FM radio, microfon karaoke

Boxa Omega OG83B,10W,cu bluetooth,FM,USB si microSD,joc de lumini si microfon,neagra,44168 Vezi Pretul
Share:

Boxa Omega OG83B,10W,cu bluetooth,FM,USB si microSD,joc de lumini si microfon,neagra,44168

Boxe omega

De unde sa cumperi Boxe omega?

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in teren despre Google. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe omega nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa de mai mult despre un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe odaie exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la cinci sau mai multe boxe la un timp dat. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in pamant de Google.