Logotipo

Boxe panza

Boxa portabila Charge 2 Mini, bluetooth wireless, USB, AUX, radio, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Charge 2 Mini, bluetooth wireless, USB, AUX, radio, Albastru

Boxa portabila Nedis SPBT2002BU , Bluetooth 2 x 30 W, true wireless stereo, rezistenta la apa, Albastra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Nedis SPBT2002BU , Bluetooth 2 x 30 W, true wireless stereo, rezistenta la apa, Albastra

Boxa portabila Charge 3+Rosu, cu bluetooth, USB, Aux, radio, 5v power bank Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Charge 3+Rosu, cu bluetooth, USB, Aux, radio, 5v power bank

Boxa portabila Wireless, 113, Bluetooth, U Disc / TF Card / Aux-in / FM, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Wireless, 113, Bluetooth, U Disc / TF Card / Aux-in / FM, Rosu

Boxa portabila Charge 2 Mini, bluetooth wireless, USB, AUX, radio, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Charge 2 Mini, bluetooth wireless, USB, AUX, radio, Negru

Boxa portabila Charge 3+ Camouflage, cu bluetooth, USB, Aux, radio, 5v power bank Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Charge 3+ Camouflage, cu bluetooth, USB, Aux, radio, 5v power bank

Boxa Portabila Bluetooth Usams 5.0 -negru Us-yx005 Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth Usams 5.0 -negru Us-yx005

Boxa portabila Denver BTS-63 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTS-63

Boxa portabila Wireless, 113, Bluetooth, U Disc / TF Card / Aux-in / FM, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Wireless, 113, Bluetooth, U Disc / TF Card / Aux-in / FM, Albastru

Boxa portabila cu bluetooth TG113 portocalie Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth TG113 portocalie

Boxe panza

De unde sa cumperi Boxe panza?

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exclusive despre piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxe panza cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

In cele din urma, unul sau doi boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o incapere mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe panza - indiferent cat de valoroase ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai traditionale boxe panza pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa.