Logotipo

Boxe patrate

Tweeter dinamic patrat Alien 2501H, 8Ohm, 20W Vezi Pretul
Share:

Tweeter dinamic patrat Alien 2501H, 8Ohm, 20W

Tweeter dinamic patrat Alien 2501H, 20W, impedanta 8 ohm, material diafragma - Titanium Phenolic, Magnet Neodymium N35H Vezi Pretul
Share:

Tweeter dinamic patrat Alien 2501H, 20W, impedanta 8 ohm, material diafragma - Titanium Phenolic, Magnet Neodymium N35H

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 21x21x11 cm, cu litere colorate Vezi Pretul
Share:

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 21x21x11 cm, cu litere colorate

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite activitati Vezi Pretul
Share:

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite activitati

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite evenimente Vezi Pretul
Share:

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite evenimente

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite activitati Vezi Pretul
Share:

Set de 10 felicitari diferite, Ambient Box, patrate, multicolore, pentru diferite activitati

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 21x21x11 cm, Mozaic albastru Vezi Pretul
Share:

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 21x21x11 cm, Mozaic albastru

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 17x17x9 cm, Flori de primavara Vezi Pretul
Share:

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 17x17x9 cm, Flori de primavara

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 17x17x9 cm, Mozaic albastru Vezi Pretul
Share:

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 17x17x9 cm, Mozaic albastru

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 13x13x7 cm, Flori de primavara Vezi Pretul
Share:

Cutie lucrata manual, Ambient Box, din carton, baza patrata, 13x13x7 cm, Flori de primavara

Boxe patrate

De unde sa cumperi Boxe patrate?

Acestea sunt cele mai mari si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in procedeu normal pentru boxe patrate mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara despre multime. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie despre zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

In cele din urma, patru boxe patrate Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe patrate intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Este o afirmatie indrazneata, exceptional cu cantitatea mare de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai in soi corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Acest nou woofer despre 4 inci (dimensiunea mijlocie in doi linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti cumpara o imagine stereo si mai cuprinzatoare care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Cu unul drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.