Logotipo

Boxe pe stativ

Stativ boxe audio metalic MCZ502M Vezi Pretul
Share:

Stativ boxe audio metalic MCZ502M

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg Vezi Pretul
Share:

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri Vezi Pretul
Share:

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri

Suporti Sateliti Audio, de perete, unghi reglabil, control rotatiei, set 2 bucati Vezi Pretul
Share:

Suporti Sateliti Audio, de perete, unghi reglabil, control rotatiei, set 2 bucati

Boxe profesionale active Ibiza 1000W, 2x15 inch/38cm USB/CardSD/Bluetooth/RadioFM, Afisaj LED, Woofer Iluminat, Stative, Telecomanda, Microfon Vezi Pretul
Share:

Boxe profesionale active Ibiza 1000W, 2x15 inch/38cm USB/CardSD/Bluetooth/RadioFM, Afisaj LED, Woofer Iluminat, Stative, Telecomanda, Microfon

Suporti Sateliti Audio, de perete, set 2 bucati, unghi reglabil, sarcina maxima 8 KG, Negru Vezi Pretul
Share:

Suporti Sateliti Audio, de perete, set 2 bucati, unghi reglabil, sarcina maxima 8 KG, Negru

Set Boxe Active 1000W si Stative - HYPER Top 12A Vezi Pretul
Share:

Set Boxe Active 1000W si Stative - HYPER Top 12A

Stativ Soundsation WSS-10B de Perete pentru Boxe Vezi Pretul
Share:

Stativ Soundsation WSS-10B de Perete pentru Boxe

Suport Metal Tip Trepied Pentru Boxe , 50 KG , Extensie 2 Metri Vezi Pretul
Share:

Suport Metal Tip Trepied Pentru Boxe , 50 KG , Extensie 2 Metri

Flansa boxa FB035 Vezi Pretul
Share:

Flansa boxa FB035

Boxe pe stativ

De unde sa cumperi Boxe pe stativ?

Majoritatea boxe pe stativlor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate de mai mult despre un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la patru sau mai multe boxe la un timp dat. 

Este o afirmatie indrazneata, in general cu cantitatea mica de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de calitate despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Asadar, fie vrei prima dvs. pereche de boxe pe stativ in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe pe stativ bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune boxe pe stativ pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum.