Logotipo

Boxe pentru calculatoare

Boxe Stereo pentru Calculator 6W USB, Culoare Negru AC805 Vezi Pretul
Share:

Boxe Stereo pentru Calculator 6W USB, Culoare Negru AC805

Mini boxe calculator sau laptop 2.0, NEGRU,8cm Vezi Pretul
Share:

Mini boxe calculator sau laptop 2.0, NEGRU,8cm

Boxe mini de calculator cu USB, sistem 2.0, 5 W Vezi Pretul
Share:

Boxe mini de calculator cu USB, sistem 2.0, 5 W

Boxe Calculator,carcasa lemn,alimentare usb,jack 3.5 mm,19.5 cm Vezi Pretul
Share:

Boxe Calculator,carcasa lemn,alimentare usb,jack 3.5 mm,19.5 cm

Set 2 boxe karaoke 1 activ + 1 pasiv 8 inch / 20 cm 300W RMS BT/SD/AUX Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe karaoke 1 activ + 1 pasiv 8 inch / 20 cm 300W RMS BT/SD/AUX

Mini Tastatura Mouse I8 , iluminata 3 culori, 2.4G Wireless Keyboard cu mouse tip touchpad pentru Android Smart ,TV BOX, Console si calculator Vezi Pretul
Share:

Mini Tastatura Mouse I8 , iluminata 3 culori, 2.4G Wireless Keyboard cu mouse tip touchpad pentru Android Smart ,TV BOX, Console si calculator

Boxe calculator USB Intex IT-357, alb Vezi Pretul
Share:

Boxe calculator USB Intex IT-357, alb

Baterie Laptop Eco Box Asus X550 A450 F450 K550,A41-X550, A41-X550A,(4400 mAh) Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop Eco Box Asus X550 A450 F450 K550,A41-X550, A41-X550A,(4400 mAh)

Baterie Laptop EcoBox Acer Aspire 4551G-P322G32MN ,6600 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Acer Aspire 4551G-P322G32MN ,6600 mAh

Baterie Laptop EcoBox HP Pavilion 14G-AD105TX ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox HP Pavilion 14G-AD105TX ,2200 mAh

Boxe pentru calculatoare

De unde sa cumperi Boxe pentru calculatoare?

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

In moment ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Aceste boxe pentru calculatoare compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai folosite difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cu patru drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, doi care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.