Logotipo

Boxe pentru casa

Casa modulara 6m x 3m x 2.5m, placata cu lemn la exterior Vezi Pretul
Share:

Casa modulara 6m x 3m x 2.5m, placata cu lemn la exterior

Container 4BOX, Alb/Rosu, 6 x 2.4 x 2.7 m Vezi Pretul
Share:

Container 4BOX, Alb/Rosu, 6 x 2.4 x 2.7 m

Container Modular 6m x 2.4m x 2.5m, standard Vezi Pretul
Share:

Container Modular 6m x 2.4m x 2.5m, standard

Container 4BOX, Alb/Verde, 6 x 2.4 x 2.7 m Vezi Pretul
Share:

Container 4BOX, Alb/Verde, 6 x 2.4 x 2.7 m

Box teatru, Cabina DIY, Casa de papusi, Din lemn, Asamblate manual, Model de vila, Cadou creativ, Culoare Vezi Pretul
Share:

Box teatru, Cabina DIY, Casa de papusi, Din lemn, Asamblate manual, Model de vila, Cadou creativ, Culoare

Subwoofer activ, inchis, Sal BS 10/A, 250 mm, 4 Ohmi, 200 W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ, inchis, Sal BS 10/A, 250 mm, 4 Ohmi, 200 W

Subwoofer auto 150W, pasiv, 4 ohmi, diametru difuzor 250 mm, Sal BS10 Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto 150W, pasiv, 4 ohmi, diametru difuzor 250 mm, Sal BS10

Difuzor central cu incinta inchisa, 50 W, 130 mm, 8 ohmi, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor central cu incinta inchisa, 50 W, 130 mm, 8 ohmi, Sal

Cabina de paza 4BOX, multicolor, 1.5m x 2.2m Vezi Pretul
Share:

Cabina de paza 4BOX, multicolor, 1.5m x 2.2m

Boxa Portabila Profesionala DC-Awei, Extra Bass, Live Sound, Bluetooth, USB ,Radio FM, Micro-SD - Neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Profesionala DC-Awei, Extra Bass, Live Sound, Bluetooth, USB ,Radio FM, Micro-SD - Neagra

Boxe pentru casa

De unde sa cumperi Boxe pentru casa?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate obtine in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Vorbitorii vin intr-o gama generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani descopera intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar uneori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat de apetisante ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai folosite boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in mod corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.