Logotipo

Boxe pentru televizor led

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD Vezi Pretul
Share:

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Televizor Legend EE-T22, 56 cm, Full HD, LED, Clasa A Vezi Pretul
Share:

Televizor Legend EE-T22, 56 cm, Full HD, LED, Clasa A

Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H/A, HD Vezi Pretul
Share:

Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H/A, HD

Televizor LED NEI, 80 cm, 32NE4000, HD, Clasa A+ Vezi Pretul
Share:

Televizor LED NEI, 80 cm, 32NE4000, HD, Clasa A+

Televizor Nei 32NE4700, 80 cm, Smart, HD, LED, Clasa A+ Vezi Pretul
Share:

Televizor Nei 32NE4700, 80 cm, Smart, HD, LED, Clasa A+

Televizor Schneider 32SC470K, 81 cm, Smart, HD, LED, Clasa A+ Vezi Pretul
Share:

Televizor Schneider 32SC470K, 81 cm, Smart, HD, LED, Clasa A+

Televizor Philips 32PHS6605/12, 80 cm, Smart, HD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Philips 32PHS6605/12, 80 cm, Smart, HD, LED

Televizor Samsung 32T4302, 80 cm, Smart, HD LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Samsung 32T4302, 80 cm, Smart, HD LED

Televizor Samsung 32T4002, 80 cm, HD LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Samsung 32T4002, 80 cm, HD LED

Televizor Star-Light 32DM6700, 81 cm, Smart Android, HD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Star-Light 32DM6700, 81 cm, Smart Android, HD, LED

Boxe pentru televizor led

De unde sa cumperi Boxe pentru televizor led?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a gaseste in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea lipsa despre mai mult de un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la cateva sau mai multe boxe la un timp dat. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Cu unul drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, doi care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.