Logotipo

Boxe polk

Set 2 boxe de podea Polk Audio T50, 150W, 90 dB, difuzoare Dynamic Balance, negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de podea Polk Audio T50, 150W, 90 dB, difuzoare Dynamic Balance, negru

Sistem Boxe 5.1 Polk Audio TL 1600, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Polk Audio TL 1600, Negru

Soundbar Polk Audio Magnifi MAX SR, boxe surround wireless incluse, 400W, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar Polk Audio Magnifi MAX SR, boxe surround wireless incluse, 400W, Negru

Subwoofer Polk Audio HTS SUB10, Alb Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Polk Audio HTS SUB10, Alb

Boxa centru Polk Audio TSX250C, 150 W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centru Polk Audio TSX250C, 150 W, Negru

Boxa portabila BOOM Bit Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila BOOM Bit

Boxa centru Polk Audio Signature S30E, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa centru Polk Audio Signature S30E, Alb

Boxa portabila Bit Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bit Black

Boxa portabila Bit cu Bluetooth Yellow Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bit cu Bluetooth Yellow

Boxa portabila Bit cu Bluetooth Red Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bit cu Bluetooth Red

Boxe polk

De ce sa cumperi Boxe polk?

Aceste boxe polk compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe polk Bluetooth suna mult mai in soi corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de patru inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Este o afirmatie indrazneata, in particular cu cantitatea mica de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Nu exista perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand discutam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.