Logotipo

Boxe portabile pc garage

Boxe Trust GXT 606 Javv 2.0, Iluminare RGB, Camuflaj Vezi Pretul
Share:

Boxe Trust GXT 606 Javv 2.0, Iluminare RGB, Camuflaj

Soundbar PC Creative Stage Air 20W, Bluetooth, acumulator integrat, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC Creative Stage Air 20W, Bluetooth, acumulator integrat, Negru

Boxe portabile Trust MiLa 2.0 Vezi Pretul
Share:

Boxe portabile Trust MiLa 2.0

Boxe portabile Trust Arys 2.0 Vezi Pretul
Share:

Boxe portabile Trust Arys 2.0

Boxe portabile Bluetooth 2x3W Vezi Pretul
Share:

Boxe portabile Bluetooth 2x3W

Soundbar PC wireless Trust Vigor, 15W, maro Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC wireless Trust Vigor, 15W, maro

Pachet Sistem PC Gaming Maxi457, Intel® Core™ I5 4570, Memorie RAM 8GB, Stocare 240SSD, Placa video GeForce GT710, Supernova Red, Boxa portabila Vezi Pretul
Share:

Pachet Sistem PC Gaming Maxi457, Intel® Core™ I5 4570, Memorie RAM 8GB, Stocare 240SSD, Placa video GeForce GT710, Supernova Red, Boxa portabila

Boxa Bluetooth JBL GO, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth JBL GO, Negru

Boxe Audio Portabile 2 x 3W Astrum SU105 Alimentare pe USB, jack 3,5mm Negru / Verde Vezi Pretul
Share:

Boxe Audio Portabile 2 x 3W Astrum SU105 Alimentare pe USB, jack 3,5mm Negru / Verde

Boxe Audio Portabile 2 x 3W Astrum SU105 Alimentare pe USB, jack 3,5mm Negru / Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Audio Portabile 2 x 3W Astrum SU105 Alimentare pe USB, jack 3,5mm Negru / Rosu

Boxe portabile pc garage

De ce sa cumperi Boxe portabile pc garage?

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe portabile pc garage relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Asadar, fie vrei prima tine pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai valoroase boxe pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in special despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti genera greu despre gasit ceva mai bun. 

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, exista probabil cea mai fantastica alegere. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 7 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.