Logotipo

Boxe proel

Boxa de tavan fals, 2 cai, 40 W, hifi, pentru sonorizare ambientala si anunturi, XE 65CTX Vezi Pretul
Share:

Boxa de tavan fals, 2 cai, 40 W, hifi, pentru sonorizare ambientala si anunturi, XE 65CTX

Boxa de exterior, tip proiector de sunet, 30W/100V, PR30PL Vezi Pretul
Share:

Boxa de exterior, tip proiector de sunet, 30W/100V, PR30PL

Boxa pentru tavan fals, 10 W / 100 V, pentru sonorizare ambientala si anunturi, XE51CT Vezi Pretul
Share:

Boxa pentru tavan fals, 10 W / 100 V, pentru sonorizare ambientala si anunturi, XE51CT

Boxa profesionala pe 2 cai, 15 W / 100 V, cu suport orientabil de perete, pentru sonorizare ambientala, XE 35 TB Vezi Pretul
Share:

Boxa profesionala pe 2 cai, 15 W / 100 V, cu suport orientabil de perete, pentru sonorizare ambientala, XE 35 TB

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S

Monitor de studio activ , cu amplificator clasa AB, 20 + 70 W, EIKON8 Vezi Pretul
Share:

Monitor de studio activ , cu amplificator clasa AB, 20 + 70 W, EIKON8

Boxa de tip goarna, cu driver audio, 15 W/100V, pentru sonorizare exterioara, HS15AL Vezi Pretul
Share:

Boxa de tip goarna, cu driver audio, 15 W/100V, pentru sonorizare exterioara, HS15AL

Boxa pentru sonorizari exterioare si public address, tip proiector de sunet, 10W/100V, PR10PL Vezi Pretul
Share:

Boxa pentru sonorizari exterioare si public address, tip proiector de sunet, 10W/100V, PR10PL

Stativ pentru incinte audio de tip sateliti, cu capacitate maxima 50 kg, KP210 Vezi Pretul
Share:

Stativ pentru incinte audio de tip sateliti, cu capacitate maxima 50 kg, KP210

Boxa cu montaj aparent, 3" full range, 3W / 100V, pentru sonorizare si adresare publica, WS01 Vezi Pretul
Share:

Boxa cu montaj aparent, 3" full range, 3W / 100V, pentru sonorizare si adresare publica, WS01

Boxe proel

Cat costa Boxe proel?

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce mod de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific de puternice. Difuzoarele mai indrazneti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Acest nou woofer de 3 inci (dimensiunea mijlocie in sase linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti obtine o imagine stereo si mai mare care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat de importante este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai bune boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe proel minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in camera in casa ta. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Aceste boxe proel compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.