Logotipo

Boxe q acoustics 3020

Boxe Q Acoustics 3020i Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3020i Alb

Boxe Q Acoustics 3020i Gri Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3020i Gri

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc

Boxe Q Acoustics 3010i, English Walnut Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3010i, English Walnut

Boxe Q Acoustics 3050i, English Walnut Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3050i, English Walnut

Boxe Q Acoustics 3050i, Carbon Black Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3050i, Carbon Black

Boxe de exterior Q Acoustics QI45EW, on Wall, alb Vezi Pretul
Share:

Boxe de exterior Q Acoustics QI45EW, on Wall, alb

Boxe Q Acoustics 3010i, Carbon Black Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3010i, Carbon Black

Boxe Q Acoustics 3010i, Graphite Grey Vezi Pretul
Share:

Boxe Q Acoustics 3010i, Graphite Grey

Boxa Q Acoustics 3090Ci, Arctic White Vezi Pretul
Share:

Boxa Q Acoustics 3090Ci, Arctic White

Boxe q acoustics 3020

De unde sa cumperi Boxe q acoustics 3020?

Acest nou woofer de 6 inci (dimensiunea mijlocie in patru linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti descoperi o imagine stereo si mai amplie care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe q acoustics 3020

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau apetisante despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti descoperi cu o caramida in sector despre un dispozitiv audio. Cautati boxe q acoustics 3020 cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest fel incat sa puteti sti daca difuzorul domnia voastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat despre multi dintre noi, este o varietate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din multumire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai apetisante boxe portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in special despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, vei realiza greu despre gasit ceva mai bun.