Logotipo

Boxe quadral

Boxe de podea Quadral Quintas 606 MK2, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Quadral Quintas 606 MK2, pereche

Set boxe home cinema Quadral Quintas 6500 II Vezi Pretul
Share:

Set boxe home cinema Quadral Quintas 6500 II

Set boxe surround Quadral Argentum 6000, alb Vezi Pretul
Share:

Set boxe surround Quadral Argentum 6000, alb

Boxe Dolby Atmos Quadral Phase A5 negre, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe Dolby Atmos Quadral Phase A5 negre, pereche

Boxe de podea Quadral Chromium Style 8 negru, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Quadral Chromium Style 8 negru, pereche

Boxe wireless Quadral Breeze Blue L Negru, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe wireless Quadral Breeze Blue L Negru, pereche

Set doua boxe wireless Quadral Breeze Blue L Rosu, pereche Vezi Pretul
Share:

Set doua boxe wireless Quadral Breeze Blue L Rosu, pereche

Boxa wireless portabila Quadral Breeze Q Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless portabila Quadral Breeze Q Gri

Boxa wireless portabila Quadral Breeze Q Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless portabila Quadral Breeze Q Negru

Set doua boxe wireless Quadral Breeze Blue XL Rosu Vezi Pretul
Share:

Set doua boxe wireless Quadral Breeze Blue XL Rosu

Boxe quadral

Ce pret are Boxe quadral?

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa dezbateti la ce soi despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de trei inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de incredere de piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxe quadral cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul tine se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul voi nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o camera mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

In cele din urma, trei boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe quadral Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre noua inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.