Logotipo

Boxe ro

Boxa portabila Denver BTB-60, radio Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTB-60, radio

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140 Vezi Pretul
Share:

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO

Boxa portabila USB Denver BTS-90 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila USB Denver BTS-90

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO Vezi Pretul
Share:

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO

Set x 3, Vaze si boluri decorative, Deco-Box, Urban, Design Made in RO, Pictat Manual Acrilic Verde Vezi Pretul
Share:

Set x 3, Vaze si boluri decorative, Deco-Box, Urban, Design Made in RO, Pictat Manual Acrilic Verde

Boxa activa portabila QSM 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM 10' cu USB, SD, FM, BT cu microfon

Boxe ro

Cat costa Boxe ro?

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe ro minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in incapere in casa ta. 

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai apetisante difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Majoritatea boxe rolor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Asadar, fie cauti prima dumneavoastra pereche despre boxe in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in stil normal pentru boxe ro mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior de multime.