Logotipo

Boxe roz

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Albastru-Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Albastru-Roz

Boxa portabila Philips BT55A, 2 W, Bluetooth, Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Philips BT55A, 2 W, Bluetooth, Roz

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Verde-Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Verde-Roz

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Roz, KATHODE Vezi Pretul
Share:

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Roz, KATHODE

Boxa portabila JBL Clip 4, Bluetooth, IP67, 10H, Verde-Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL Clip 4, Bluetooth, IP67, 10H, Verde-Roz

Boxa portabila Bluetooth BT-90, 3W, radio FM, aluminiu, culoare roz metalic Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth BT-90, 3W, radio FM, aluminiu, culoare roz metalic

Boxa portabila rezistenta la apa elSales Shower Speaker cu Bluetooth , microfon incorporat , ventuza de prindere , roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila rezistenta la apa elSales Shower Speaker cu Bluetooth , microfon incorporat , ventuza de prindere , roz

Hoverboard cu boxe Bluetooth incorporate RCB, LED pe roti, Viteza maxima 10-12 km, Autonomie 3-4 ore, IP54, roz Vezi Pretul
Share:

Hoverboard cu boxe Bluetooth incorporate RCB, LED pe roti, Viteza maxima 10-12 km, Autonomie 3-4 ore, IP54, roz

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL GO3, IPX67, Bluetooth, Roz

Hoverboard MEGA MOTION, Cu boxe Bluetooth, Pentru copii cu varsta de 8-12 ani, Roti de 6,5 inch, Roz cromat Vezi Pretul
Share:

Hoverboard MEGA MOTION, Cu boxe Bluetooth, Pentru copii cu varsta de 8-12 ani, Roti de 6,5 inch, Roz cromat

Boxe roz

De unde sa cumperi Boxe roz?

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche de boxe roz - indiferent cat despre apetisante este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai cunoscute boxe roz pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie de mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe boxe la un timp dat. 

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in particular de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti efectua greu de gasit ceva mai bun. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in soi normal pentru boxe roz mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara de multime.