Logotipo

Boxe scumpe

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 804 D3, finisaj Negru Lucios, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 804 D3, finisaj Negru Lucios, pereche

Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dB Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dB

Boxe Podea Morel Octave 6 Limited Edition, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Podea Morel Octave 6 Limited Edition, Negru

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE.R cu subwoofer activ incorporat, 13Hz - 35kHz, 92dB Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE.R cu subwoofer activ incorporat, 13Hz - 35kHz, 92dB

Set 2 boxe de podea Klipsch Forte III, 100 W, Negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe de podea Klipsch Forte III, 100 W, Negru

Subwoofer activ DAS Audio Event-121A Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ DAS Audio Event-121A

Boxa tip Line-Array DAS Audio Event-212A Vezi Pretul
Share:

Boxa tip Line-Array DAS Audio Event-212A

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE cu subwoofer activ incorporat, 14Hz - 35kHz, 92dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE cu subwoofer activ incorporat, 14Hz - 35kHz, 92dB, set 2 boxe

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 702 S2, culoare Negru Lucios, Pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 702 S2, culoare Negru Lucios, Pereche

Boxe Podea Quad Z-3, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Podea Quad Z-3, Negru

Boxe scumpe

Ce pret are Boxe scumpe?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti obtine in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai geniala decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Cel mai in procedeu corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas deosebit de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, veti efectua greu de gasit ceva mai bun. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Deoarece sunt o idee atat de buna pentru atat despre multi dintre noi, exista o varietate uriasa despre boxe scumpe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exceptionale boxe scumpe portabile pe care le puteti gasiti in acest an.