Logotipo

Boxe sh

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila AKAI ABTS-SH01 cu patru difuzoare super blaster , cu functie Karaoke ,Bluetooth , USB , Aux-in 3.5mm , Baterie reincarcabila

Boxa Portabila AKAI ABTS-SH0 Super Blaster, Bluetooth, Radio FM Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila AKAI ABTS-SH0 Super Blaster, Bluetooth, Radio FM

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2"" SH, Antrenor Premium, 28 Piese Vezi Pretul
Share:

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2"" SH, Antrenor Premium, 28 Piese

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2" - 1/4" SH, Antrenor Premium, 33 Piese Vezi Pretul
Share:

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2" - 1/4" SH, Antrenor Premium, 33 Piese

Trusa Mob & Ius Fusion Box Small TCCT 1/4" SH, Antrenor Montaj Greu, 16 Piese Vezi Pretul
Share:

Trusa Mob & Ius Fusion Box Small TCCT 1/4" SH, Antrenor Montaj Greu, 16 Piese

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2" SH, Antrenor Montaj Greu, 21 Piese Vezi Pretul
Share:

Trusa Mob & Ius Fusion Box Medium TCCT 1/2" SH, Antrenor Montaj Greu, 21 Piese

Monitor LED AOC 27 Vezi Pretul
Share:

Monitor LED AOC 27'', Full HD, DVI, HDMI, VGA, Boxe, Negru, E2770SH

Trusa Mob & Ius Fusion Box Small TCCT 1/4" SH, Antrenor Premium, 46 Piese Vezi Pretul
Share:

Trusa Mob & Ius Fusion Box Small TCCT 1/4" SH, Antrenor Premium, 46 Piese

Monitor LED AOC 24", Wide, Full HD, DVI, HDMI, VGA, Negru, E2460SH Vezi Pretul
Share:

Monitor LED AOC 24", Wide, Full HD, DVI, HDMI, VGA, Negru, E2460SH

Baterie Laptop EcoBox Sony Vaio SVF14216SH ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Sony Vaio SVF14216SH ,2200 mAh

Boxe sh

De unde sa cumperi Boxe sh?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe sh relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in camera in casa ta. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe sh nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea nevoie de mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la patru sau mai multe boxe la un timp dat. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o camera mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine.