Logotipo

Boxe skytec

Set 2 boxe, 75W, 4", negre, Skytec Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe, 75W, 4", negre, Skytec

Set boxe pasive cu suport, 2 cai, 5", 50W RMS, negru, Skytec ODS50B Vezi Pretul
Share:

Set boxe pasive cu suport, 2 cai, 5", 50W RMS, negru, Skytec ODS50B

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 80W, 4 ohmi, SkyTec

Set 2 boxe, 75W, 4", albe, Skytec Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe, 75W, 4", albe, Skytec

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec Vezi Pretul
Share:

Tweeter Titanium Pro Series, 100W, 4 ohmi, SkyTec

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec Vezi Pretul
Share:

Driver tweeter, Titanium, 60W, 8 ohmi, Skytec

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec Vezi Pretul
Share:

Difuzor tweeter, titanium, 80W, 8Ohm, Skytec

Boxa activa mobila 15" 2 VHF SPJ-PA915 (300W RMS) + Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa activa mobila 15" 2 VHF SPJ-PA915 (300W RMS) + Bluetooth

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000 Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu membrana din hartie, 10", 150W RMS, 4Ohm, Skytec SP1000

Set boxe pasive cu suport, 2 cai, 5", 50W RMS, alb, Skytec ODS50W Vezi Pretul
Share:

Set boxe pasive cu suport, 2 cai, 5", 50W RMS, alb, Skytec ODS50W

Boxe skytec

Cat costa Boxe skytec?

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat de multi dintre noi, exista o gama uriasa despre boxe skytec portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai apetisante boxe skytec portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Cel mai bine te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas in particular despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, vei efectua greu despre gasit ceva mai bun. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in mod similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

In cele din urma, cateva boxe skytec Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe skytec intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in teren de Google. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.