Logotipo

Boxe stativ

Stativ boxe audio metalic MCZ502M Vezi Pretul
Share:

Stativ boxe audio metalic MCZ502M

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg Vezi Pretul
Share:

Stativ Boxe Audio Metalic, Model 501, Inaltime 1 metru, max. 50 kg

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri Vezi Pretul
Share:

Suport metal tip trepied pentru boxe , greutate maxima 30 KG , extensie 1.5 Metri

Suporti Sateliti Audio, de perete, unghi reglabil, control rotatiei, set 2 bucati Vezi Pretul
Share:

Suporti Sateliti Audio, de perete, unghi reglabil, control rotatiei, set 2 bucati

Extensie Stativ Boxe Soundsation SUBST100-35 Vezi Pretul
Share:

Extensie Stativ Boxe Soundsation SUBST100-35

Suporti Sateliti Audio, de perete, set 2 bucati, unghi reglabil, sarcina maxima 8 KG, Negru Vezi Pretul
Share:

Suporti Sateliti Audio, de perete, set 2 bucati, unghi reglabil, sarcina maxima 8 KG, Negru

Boxe profesionale active Ibiza 1000W, 2x15 inch/38cm USB/CardSD/Bluetooth/RadioFM, Afisaj LED, Woofer Iluminat, Stative, Telecomanda, Microfon Vezi Pretul
Share:

Boxe profesionale active Ibiza 1000W, 2x15 inch/38cm USB/CardSD/Bluetooth/RadioFM, Afisaj LED, Woofer Iluminat, Stative, Telecomanda, Microfon

Set cu 2 stativ boxa reglabil 1.2m cu husa pentru transport, Stativ picior boxa Vezi Pretul
Share:

Set cu 2 stativ boxa reglabil 1.2m cu husa pentru transport, Stativ picior boxa

Suport Metal Tip Trepied Pentru Boxe , 50 KG , Extensie 2 Metri Vezi Pretul
Share:

Suport Metal Tip Trepied Pentru Boxe , 50 KG , Extensie 2 Metri

Set Boxe Active 1000W si Stative - HYPER Top 12A Vezi Pretul
Share:

Set Boxe Active 1000W si Stative - HYPER Top 12A

Boxe stativ

De ce sa cumperi Boxe stativ?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe stativ nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere de zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe - indiferent cat de exotice este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai folosite boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

In timp ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta. 

Vorbitorii vin intr-o gama cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti cumpara intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din cand in cand le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.