Logotipo

Boxe superior

Boxa portabila Prestigio Superior PSS111SBK, 60W, NFC, surround 360 °, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Prestigio Superior PSS111SBK, 60W, NFC, surround 360 °, negru

Boxa portabila Superior, 3W, LED, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Superior, 3W, LED, Bluetooth, Negru

Boxa portabila Superior, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Superior, Bluetooth, Negru

Sound Box 7.1 pe USB, Delock - 61803 Vezi Pretul
Share:

Sound Box 7.1 pe USB, Delock - 61803

Boxa portabila, bluetooth, putere 5W, Superior MyWay Dot Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, bluetooth, putere 5W, Superior MyWay Dot

Cutie alimentara, Lunch Box, Monbento, 0.6 L, Galben Vezi Pretul
Share:

Cutie alimentara, Lunch Box, Monbento, 0.6 L, Galben

Cutie alimentara cu 2 compartimente, Lunch Box, MonBento, Gri, 1 L Vezi Pretul
Share:

Cutie alimentara cu 2 compartimente, Lunch Box, MonBento, Gri, 1 L

Carcasa superioara si tastatura iluminata Asus ROG GL753VD, GL753VE, Layout US, RGB, set Boxe Vezi Pretul
Share:

Carcasa superioara si tastatura iluminata Asus ROG GL753VD, GL753VE, Layout US, RGB, set Boxe

Carcasa superioara si tastatura Lenovo IdeaPad 330-15IGM, IdeaPad 330-15AST, IdeaPad 330-15IKB, originala, Layout UK, fara iluminare (include boxe, touchpad, conector HDD) Vezi Pretul
Share:

Carcasa superioara si tastatura Lenovo IdeaPad 330-15IGM, IdeaPad 330-15AST, IdeaPad 330-15IKB, originala, Layout UK, fara iluminare (include boxe, touchpad, conector HDD)

Carcasa superioara si tastatura Lenovo IdeaPad 330-15IGM, IdeaPad 330-15AST, IdeaPad 330-15IKB, originala, Layout ENG, fara iluminare (include boxe, touchpad, conector HDD) Vezi Pretul
Share:

Carcasa superioara si tastatura Lenovo IdeaPad 330-15IGM, IdeaPad 330-15AST, IdeaPad 330-15IKB, originala, Layout ENG, fara iluminare (include boxe, touchpad, conector HDD)

Boxe superior

De ce sa cumperi Boxe superior?

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe superior Bluetooth suna mult mai in sortiment corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre zece inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau bune de piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei afla cu o caramida in loc despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acest nou woofer de zece inci (dimensiunea mijlocie in 4 linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei obtine o imagine stereo si mai mare care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe superior

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea nevoie despre mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta).