Logotipo

Boxe svs

Boxe SVS Prime Wireless Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe SVS Prime Wireless Alb

Boxe SVS Prime Wireless Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe SVS Prime Wireless Negru

Boxe SVS Prime Elevation Black Ash Vezi Pretul
Share:

Boxe SVS Prime Elevation Black Ash

Subwoofer SVS SB-1000, negru, lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS SB-1000, negru, lucios

Subwoofer SVS SB-3000 Black Gloss Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS SB-3000 Black Gloss

Subwoofer SVS PB-2000 Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS PB-2000

Subwoofer SVS PB-1000 Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS PB-1000

Subwoofer SVS SB-3000 Black Ash Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS SB-3000 Black Ash

Subwoofer SVS SB-1000, alb, lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer SVS SB-1000, alb, lucios

Boxe SVS Prime Elevation Black Gloss Vezi Pretul
Share:

Boxe SVS Prime Elevation Black Gloss

Boxe svs

De ce sa cumperi Boxe svs?

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei afla prea multe utilitati in el. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in camera in casa ta. 

Asadar, fie iti doresti prima dvs pereche de boxe svs in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre boxe svs bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exceptionale boxe svs pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exclusive de piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei afla cu o caramida in sector despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul voi se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acest nou woofer de noua inci (dimensiunea mijlocie in sase linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, vei poti cumpara o imagine stereo si mai amplie care va permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe svs nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere.