Logotipo

Boxe taga

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU

Boxe incastrabile TAGA TCW-300R SM, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-300R SM, 100W, Albe

Boxe incastrabile TAGA TCW-80R, 40W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-80R, 40W, Albe

Boxe taga

De ce sa cumperi Boxe taga?

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe taga - indiferent cat de traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exceptionale boxe taga pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti poti gasi cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti avea in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat de traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai cunoscute boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei poti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Acestea sunt cele mai mari si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in procedeu normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara despre multime. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani cumpara intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din moment in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor.