Logotipo

Boxe taga harmony

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU

Pereche boxe incastrabile Taga Harmony TCW-600R V.2, Alb Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe incastrabile Taga Harmony TCW-600R V.2, Alb

Boxe taga harmony

De unde sa cumperi Boxe taga harmony?

Vorbitorii vin intr-o varietate amplie despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti avea mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din cand in cand le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Cel mai in procedeu corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas deosebit despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei genera greu de gasit ceva mai bun. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in teren de Google. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe taga harmony relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

In timp ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica.