Logotipo

Boxe taga harmony pareri

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centru pasiva Taga Harmony TAV-806C, 100W RMS, Negru

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de exterior TAGA TOS-215, 60W, Negre

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Taga Harmony Platinum F60SL, 100W, NEGRU

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Musical Fidelity V90-AMP + TAGA Harmony TAV-806S Negru

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony TCL 216C, pe metru

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU Vezi Pretul
Share:

Boxa centru TAGA Harmony PLATINUM C-90 SL NEGRU

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m Vezi Pretul
Share:

Cablu de boxe Taga Harmony Platinum 18-16C, Banane, 5mm, 3m

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU Vezi Pretul
Share:

Amplificator de casti Taga Harmony THDA 200T pe lampa,DAC integrat, NEGRU

Pereche boxe incastrabile Taga Harmony TCW-600R V.2, Alb Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe incastrabile Taga Harmony TCW-600R V.2, Alb

Boxe taga harmony pareri

Cat costa Boxe taga harmony pareri?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate descopera in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Asadar, fie doresti prima tine pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai de calitate boxe pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a poti gasi in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o odaie mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el.