Logotipo

Boxe thé

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru

Boxa portabila JBL PartyBox On-The-Go, 100W, Bluetooth, Microfon Wireless, USB, IPX4, Light Show, Plug-n-play, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila JBL PartyBox On-The-Go, 100W, Bluetooth, Microfon Wireless, USB, IPX4, Light Show, Plug-n-play, Negru

Boxa E-Boda The Vibe 100, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa E-Boda The Vibe 100, Negru

Boxa portabila E-BODA The Vibe 400 Karaoke, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Microfon cu fir, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 400 Karaoke, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Microfon cu fir, Negru

Boxa E-Boda The Vibe 200, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa E-Boda The Vibe 200, Negru

Bass Activ, The Box, pro DSP 18 Sub,Negru, 3200w Peak Vezi Pretul
Share:

Bass Activ, The Box, pro DSP 18 Sub,Negru, 3200w Peak

Boxa Activa, The Box, Pro DSP 115, Neagra, 1400w peak Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa, The Box, Pro DSP 115, Neagra, 1400w peak

Boxa portabila E-BODA The Vibe 600 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 600

Boxa Activa, the box, pro DSP 112, 1200w Maxim, SPL 134Db Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa, the box, pro DSP 112, 1200w Maxim, SPL 134Db

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxe thé

De unde sa cumperi Boxe thé?

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche de boxe thé - indiferent cat de de incredere ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exotice boxe thé pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gasiti mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In mod evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Nu exista perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand conversam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

In cele din urma, patru boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Asadar, fie vrei prima voi pereche despre boxe thé in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe thé bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai exclusive boxe thé pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum.