Logotipo

Boxe tocmai ro

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak

Boxa portabila Denver BTB-60, radio Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTB-60, radio

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO Vezi Pretul
Share:

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 170 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 170 RO

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140 Vezi Pretul
Share:

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140

Boxa portabila Denver BTS-63 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTS-63

Boxa activa portabila QSM 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM 10' cu USB, SD, FM, BT cu microfon

Boxe tocmai ro

De ce sa cumperi Boxe tocmai ro?

Majoritatea boxe tocmai rolor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Deoarece sunt o idee atat despre fantastica pentru atat de multi dintre noi, exista o varietate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din succes pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exclusive boxe portabile pe care le puteti poti gasi in acest an. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau bune de piscina. Difuzoarele rezistente pot face fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti descoperi cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul dumneavoastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor cinci al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acest nou woofer de 3 inci (dimensiunea mijlocie in 2 linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, vei poti cumpara o imagine stereo si mai vasta care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.