Logotipo

Boxe triangle

Boxe de podea Triangle Genese Lyrr Piano Black, 140 W Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Triangle Genese Lyrr Piano Black, 140 W

Boxe de raft Triangle BR03 Walnut, 100 W Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Triangle BR03 Walnut, 100 W

Boxe de raft Triangle, Borea BR03, Negru, 100 W Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Triangle, Borea BR03, Negru, 100 W

Boxe de podea Triangle Borea BR09 Walnut Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Triangle Borea BR09 Walnut

Boxe podea Triangle Genese Quartet Piano Black Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Triangle Genese Quartet Piano Black

Boxe de podea Triangle BR08 Walnut, 150 W Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Triangle BR08 Walnut, 150 W

Subwoofer Triangle Tales 340 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Triangle Tales 340 Negru

Pachet boxe active Triangle LN01 + Pick-up Pro-Ject Vezi Pretul
Share:

Pachet boxe active Triangle LN01 + Pick-up Pro-Ject

Boxe de podea Triangle Gaia EZ Piano Black Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Triangle Gaia EZ Piano Black

Boxe podea Triangle Plaisir Kari Black Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Triangle Plaisir Kari Black

Boxe triangle

De ce sa cumperi Boxe triangle?

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a poti avea in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Este o afirmatie indrazneata, deosebit cu cantitatea mare despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti gasi prea multe utilitati in el. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie despre zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe triangle - indiferent cat despre exceptionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exclusive boxe triangle pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei poti avea cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa.