Logotipo

Boxe turn

Set 2 boxe turn, 6.5", 500W, negru, Fenton SHFT52B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 6.5", 500W, negru, Fenton SHFT52B

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B

Boxe active turn Akai SS045A-STAR, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe active turn Akai SS045A-STAR, negru

Boxe Active Profesionale AKAI , Putere RMS 160 W , Conectivitate prin functia Bluetooth, Port USB , Culoare Negre , Tuner FM , Culoare Difuzoare Albe , Design tip TURN Vezi Pretul
Share:

Boxe Active Profesionale AKAI , Putere RMS 160 W , Conectivitate prin functia Bluetooth, Port USB , Culoare Negre , Tuner FM , Culoare Difuzoare Albe , Design tip TURN

Set 2 boxe turn, 4x 6.5", 600W, negru, Fenton SHFT57B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 4x 6.5", 600W, negru, Fenton SHFT57B

Set 2 boxe turn active,microfon, cititor SD/USB Intex, Negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn active,microfon, cititor SD/USB Intex, Negru

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, alb, Fenton SHF80W Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, alb, Fenton SHF80W

Ascutitoare Lansky 4-Rod Turn Box Vezi Pretul
Share:

Ascutitoare Lansky 4-Rod Turn Box

Set 2 boxe turn, Functii USB, SD, MP3, BT, 2 microfoane, putere 60W, model Alien AN-018 Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, Functii USB, SD, MP3, BT, 2 microfoane, putere 60W, model Alien AN-018

Set boxe audio Intex tip turn , microfon wireless , cititor USB , SD card , putere 2 x 42W Vezi Pretul
Share:

Set boxe audio Intex tip turn , microfon wireless , cititor USB , SD card , putere 2 x 42W

Boxe turn

De ce sa cumperi Boxe turn?

Este o afirmatie indrazneata, in special cu cantitatea mica de vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o incapere mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in mod similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dumneavoastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor zece al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat de traditionale ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai folosite boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre sase inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat despre multi dintre noi, exista o diversitate uriasa despre boxe turn portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din soarta pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exclusive boxe turn portabile pe care le puteti poti cumpara in acest an.