Logotipo

Boxe us

Plic Among US cu figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12x14cm Vezi Pretul
Share:

Plic Among US cu figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12x14cm

Kit 5 plicuri Among US cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12x14 cm Vezi Pretul
Share:

Kit 5 plicuri Among US cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12x14 cm

Pachet 5 plicuri Among us cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12.5x14cm, OLIMP Vezi Pretul
Share:

Pachet 5 plicuri Among us cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box 12.5x14cm, OLIMP

Tastatura multimedia Dell KB216, US international layout, Retail box, Negru Vezi Pretul
Share:

Tastatura multimedia Dell KB216, US international layout, Retail box, Negru

Acumulator Sony / Murata US18650VTC6 3000mAh - 30A, pentru robot de aspirare, boxe portabile, tigari electronice, scule electrice si alte dispozitive Vezi Pretul
Share:

Acumulator Sony / Murata US18650VTC6 3000mAh - 30A, pentru robot de aspirare, boxe portabile, tigari electronice, scule electrice si alte dispozitive

Kit 5 plicuri Among US cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box Vezi Pretul
Share:

Kit 5 plicuri Among US cu Figurina si cartonase surpriza, Mistery Box

Boxa Portabila Wireless 2.1 Bluedio US (UFO), Sunet 3D, Bluetooth 4.1, Microfon, Sistem cu amplificator Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Wireless 2.1 Bluedio US (UFO), Sunet 3D, Bluetooth 4.1, Microfon, Sistem cu amplificator

Carcasa superioara si tastatura iluminata Asus ROG GL753VD, GL753VE, Layout US, RGB, set Boxe Vezi Pretul
Share:

Carcasa superioara si tastatura iluminata Asus ROG GL753VD, GL753VE, Layout US, RGB, set Boxe

Boxa Portabila Bluetooth Usams 5.0 -negru Us-yx005 Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth Usams 5.0 -negru Us-yx005

Various Artists - 60 Classic U.S. Number Ones - Box Set - CD Vezi Pretul
Share:

Various Artists - 60 Classic U.S. Number Ones - Box Set - CD

Boxe us

De ce sa cumperi Boxe us?

Pe langa tipul despre conexiune wireless, trebuie sa dezbateti la ce soi de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general despre puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gaseste in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai de incredere difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe us despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxe us desktop, active si wireless. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in pamant de Google. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de calitate despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei afla cu o caramida in sol de un dispozitiv audio. Cautati boxe us cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina.