Logotipo

Boxe vector

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri albastre Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri albastre

Penar cu fermoar ZIPIT Beast Storage box - verde Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Beast Storage box - verde

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - mov Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - mov

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri verzi Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri verzi

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - negru Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - negru

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - turcoaz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - turcoaz

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - albastru Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - albastru

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - roz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - roz

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri color asortate Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri color asortate

Penar cu fermoar, ZIP..IT Color In Storage box - Pirates Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar, ZIP..IT Color In Storage box - Pirates

Boxe vector

De unde sa cumperi Boxe vector?

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe vector minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in camera in casa ta. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o odaie mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in soi normal pentru boxe vector mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau bune despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in teren despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Asadar, fie doresti prima dvs. pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai traditionale boxe pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe vector relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.