Logotipo

Boxe verticale

Suport universal de perete pentru boxe / difuzoare, maxim 15KG, reglaj vertical si orizontal, set 2 suporti, Negru Vezi Pretul
Share:

Suport universal de perete pentru boxe / difuzoare, maxim 15KG, reglaj vertical si orizontal, set 2 suporti, Negru

Set box copii si adulti cu suport vertical ajustabil, 122-154 cm, SMARTIC®, rosu/negru Vezi Pretul
Share:

Set box copii si adulti cu suport vertical ajustabil, 122-154 cm, SMARTIC®, rosu/negru

Suport universal de perete pentru boxe / difuzoare, maxim 10KG, reglaj vertical si orizontal, set 2 suporti, Negru Vezi Pretul
Share:

Suport universal de perete pentru boxe / difuzoare, maxim 10KG, reglaj vertical si orizontal, set 2 suporti, Negru

Minge pentru antrenamentul de box cu suport vertical ajustabil, rosu-negru, 123-151 cm Vezi Pretul
Share:

Minge pentru antrenamentul de box cu suport vertical ajustabil, rosu-negru, 123-151 cm

Suport vertical pentru cercei cu 3 panouri, Earring Box Vezi Pretul
Share:

Suport vertical pentru cercei cu 3 panouri, Earring Box

Set para box cu manusi si suport vertical ajustabil, rosu-negru, 122-152 cm Vezi Pretul
Share:

Set para box cu manusi si suport vertical ajustabil, rosu-negru, 122-152 cm

Inclinometru digital pentru boxe conice cu magneti si afisaj vertical Vezi Pretul
Share:

Inclinometru digital pentru boxe conice cu magneti si afisaj vertical

Pachet lanterna de mana cu trusa de chei incorporata, Flash tool box + Nivela Laser cruce, orizontal si vertical, boloboc 3 bule Vezi Pretul
Share:

Pachet lanterna de mana cu trusa de chei incorporata, Flash tool box + Nivela Laser cruce, orizontal si vertical, boloboc 3 bule

Tablou Artgeist, manusi de box (dintr-o bucata) verticale, 40 cm x 60 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Artgeist, manusi de box (dintr-o bucata) verticale, 40 cm x 60 cm

Tablou Artgeist, manusi de box (dintr-o bucata) verticale, 60 cm x 90 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Artgeist, manusi de box (dintr-o bucata) verticale, 60 cm x 90 cm

Boxe verticale

Cat costa Boxe verticale?

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai discutam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti avea in continuare un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat despre exclusive ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai cunoscute boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei poti descoperi cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

In cele din urma, trei boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas deosebit despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti efectua greu despre gasit ceva mai bun.