Logotipo

Boxe vibe

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 300, RMS 10W, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Negru

Boxa portabila E-BODA The Vibe 600 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 600

Boxa E-Boda The Vibe 100, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa E-Boda The Vibe 100, Negru

Boxa portabila E-BODA The Vibe 400 Karaoke, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Microfon cu fir, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA The Vibe 400 Karaoke, Bluetooth, USB, AUX, Radio FM, Microfon cu fir, Negru

Boxa portabila E-Boda Vibe Karaoke 500, Bluetooth, Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-Boda Vibe Karaoke 500, Bluetooth, Argintiu

Boxa portabila E-BODA Retro, Vibe 100 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA Retro, Vibe 100

Boxa E-Boda The Vibe 200, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa E-Boda The Vibe 200, Negru

Boxa Portabila Samus VIBE, 3W, Radio Fm, Bluetooth 4.2, Anti Soc, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Samus VIBE, 3W, Radio Fm, Bluetooth 4.2, Anti Soc, Negru

Boxa portabila E-BODA Vibe SB 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila E-BODA Vibe SB 10

Difuzor Subwoofer Bass Auto Vibe Slick 1050 W 25 cm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Subwoofer Bass Auto Vibe Slick 1050 W 25 cm

Boxe vibe

De unde sa cumperi Boxe vibe?

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai bune difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa dezbateti la ce procedeu despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in particular de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe vibe - indiferent cat de traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai prestigioase boxe vibe pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti poti gasi cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Cu patru drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se gasi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exotice difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe vibe despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxe vibe desktop, active si wireless.