Logotipo

Boxe vw

Pachet Difuzoare Auto Hertz DSK VW Passat / Bora / Golf IV / Polo / Beetle RMS 160W Vezi Pretul
Share:

Pachet Difuzoare Auto Hertz DSK VW Passat / Bora / Golf IV / Polo / Beetle RMS 160W

Set 2 bucati Adaptor conector difuzor Skoda, Seat VW 1316-01 Vezi Pretul
Share:

Set 2 bucati Adaptor conector difuzor Skoda, Seat VW 1316-01

Pachet Difuzoare Auto Hertz EV Dedicat VW Passat, Golf, Bora, Polo RMS 280W Vezi Pretul
Share:

Pachet Difuzoare Auto Hertz EV Dedicat VW Passat, Golf, Bora, Polo RMS 280W

Difuzoare auto Focal IS 165 VW, 2 cai, 60 W, dedicat VW Golf 5 / 6 Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Focal IS 165 VW, 2 cai, 60 W, dedicat VW Golf 5 / 6

Pachet Difuzoare Auto Pioneer TS-A Dedicat VW Seat Skoda RMS 120W Vezi Pretul
Share:

Pachet Difuzoare Auto Pioneer TS-A Dedicat VW Seat Skoda RMS 120W

Interfata Drive Box IMMO ON / OFF VAG VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7 Vezi Pretul
Share:

Interfata Drive Box IMMO ON / OFF VAG VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7

Boxa Portabila , Fm , Usb , SD Slot , Bluetooth , Wireless , Rombic , Vw Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila , Fm , Usb , SD Slot , Bluetooth , Wireless , Rombic , Vw

Interfata MediaTek™ VAG Drive Box IMMO OFF - VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7 Vezi Pretul
Share:

Interfata MediaTek™ VAG Drive Box IMMO OFF - VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7

Amplificator digital QTX KAD-2BT, bluetooth, USB, FM, 4-8 Ohmi, 2 x 55W Max, 2 x Boxe BP3V-W Vezi Pretul
Share:

Amplificator digital QTX KAD-2BT, bluetooth, USB, FM, 4-8 Ohmi, 2 x 55W Max, 2 x Boxe BP3V-W

Covoare cauciuc tip tavita Volkswagen Vw Polo 6r fabricatie 2009-2017 Vezi Pretul
Share:

Covoare cauciuc tip tavita Volkswagen Vw Polo 6r fabricatie 2009-2017

Boxe vw

De unde sa cumperi Boxe vw?

In timp ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce procedeu de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din moment in timp nu sunt portabile. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand conversam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

In cele din urma, doi boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu exista deloc o problema.