Logotipo

Boxe wallpaper

Tablou inramat - Megan Moore - Natura moarta cu Box Elder, 70 x 90 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou inramat - Megan Moore - Natura moarta cu Box Elder, 70 x 90 cm

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 20 x 30 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 20 x 30 cm

Tablou inramat - Arthur Boyd Houghton - Bunicul lui Jack-in-the-Box, 70 x 85 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou inramat - Arthur Boyd Houghton - Bunicul lui Jack-in-the-Box, 70 x 85 cm

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 80x120 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 80x120 cm

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 40 x 60 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Obosit, Indonezia, Box, Kotatua, Jakarta, Logo, 40 x 60 cm

Tablou canvas - Megan Moore - Minnesota Molii & Box Batrani, 40 x 50 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Megan Moore - Minnesota Molii & Box Batrani, 40 x 50 cm

Tablou canvas - Arthur Boyd Houghton - Bunicul lui Jack-in-the-Box, 40 x 50 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Arthur Boyd Houghton - Bunicul lui Jack-in-the-Box, 40 x 50 cm

Tablou canvas - Lincoln Seligman - Ziua Boxului este golita, 80 x 120cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Lincoln Seligman - Ziua Boxului este golita, 80 x 120cm

Tablou canvas - Lincoln Seligman - Ziua Boxului este golita, 40 x 60 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Lincoln Seligman - Ziua Boxului este golita, 40 x 60 cm

Tablou canvas - Megan Moore - Natura moarta cu Box Elder, 50 x 70 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou canvas - Megan Moore - Natura moarta cu Box Elder, 50 x 70 cm

Boxe wallpaper

De ce sa cumperi Boxe wallpaper?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gasiti in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv cumparaturile Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat de valoroase este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai apetisante boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei poti descoperi cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe wallpaper Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre 4 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios.