Logotipo

Boxe wharfedale diamond

Boxe de raft Wharfedale Diamond 225 Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Wharfedale Diamond 225

Boxe de raft Wharfedale Diamond 210 Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Wharfedale Diamond 210

Boxa centru Wharfedale Diamond 220C Vezi Pretul
Share:

Boxa centru Wharfedale Diamond 220C

Boxe raft Wharfedale Diamond 210 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe raft Wharfedale Diamond 210 Negru

Cablu de Boxe Tellurium Q Silver Diamond, 2 x 2.5m Vezi Pretul
Share:

Cablu de Boxe Tellurium Q Silver Diamond, 2 x 2.5m

Boxe Bluetooth VIVO Diamond Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth VIVO Diamond

Cablu de Boxe Tellurium Q Black Diamond, 2 x 2.5m Vezi Pretul
Share:

Cablu de Boxe Tellurium Q Black Diamond, 2 x 2.5m

Cablu de Boxe Tellurium Q Blue Diamond, 2 x 2.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu de Boxe Tellurium Q Blue Diamond, 2 x 2.0m

Boxa portabila Diamond WS1810,bluetooth,radio si microfon,albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Diamond WS1810,bluetooth,radio si microfon,albastru

Telecomanda Eurocolor RC1045 Vezi Pretul
Share:

Telecomanda Eurocolor RC1045

Boxe wharfedale diamond

Ce pret are Boxe wharfedale diamond?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe wharfedale diamond nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie despre mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem despre sunet cu mai multe incapere exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere exista mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la patru sau mai multe boxe la un timp dat. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in odaie in casa ta. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe wharfedale diamond minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in odaie in casa ta. 

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei efectua greu despre gasit ceva mai bun. 

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.